Geven voor Gruttoland

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau om aan iemand te geven? Een cadeau vanuit het hart? Een cadeau met gevoel? Een cadeau dat niet alleen goed doet voor de ontvanger, maar ook voor bijvoorbeeld de weidevogels? Schenk dan iemand een aantal geadopteerde vierkante meters van Gruttoland.

Stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF) heeft daarvoor in samenwerking met haar partner Mediahuis Noord een cadeaumodule voor Gruttoland ontwikkeld. Geef iemand die je lief is 10 of meer m2 van Gruttoland cadeau. Hieronder kun je het cadeau direct bestellen en betalen.

Image

Hoe geef je een cadeau aan iemand anders?

Hoe werkt dat? Gewoon eerst je eigen gegevens invullen:

 • Je eigen naam en achternaam
 • Je eigen mailadres zodat we je via mail op de hoogte kunnen houden van alles wat er speelt in Gruttoland
 • Je geslacht, zodat we je juist kunnen aanspreken met meneer of mevrouw
 • De stad/dorp waar je woont
 • En je leeftijd (als jij dat wilt=niet verplicht)

Een belangrijk onderdeel van het cadeau is het zogenaamde certificaat. Op dit papieren document staat wie het document schenkt, wie het als cadeau ontvangt en het aantal m2 dat er worden gegeven. Het is mogelijk het certificaat naar jezelf te laten sturen, zodat je het cadeau zelf kunt geven. Het is ook mogelijk je cadeau rechtstreeks naar de ontvanger te laten sturen. Je moet in een volgend scherm de volgende informatie invullen:

 • De voornaam van de ontvanger
 • De achternaam van de ontvanger
 • Het adres van de ontvanger of van jezelf. Afhankelijk van waar het papieren certificaat moet worden bezorgd.
 • De postcode van de ontvanger of van jezelf. Ook dat hangt weer af van waar het certificaat moet worden bezorgd.
 • De woonplaats van de ontvanger of van jezelf. Ook dat hangt weer af van waar het certificaat moet worden bezorgd.

Als je dit hebt gedaan kom je in het laatste scherm. Hier kun je betalen met Ideal. Als je dat hebt gedaan is alles geregeld. Hierna ontvang jij of de ontvanger per post een certificaat. En heb je dus gegeven voor de Grutto. Kun je niet met Ideal betalen? Mail dan naar ANF en zet alle hiervoor genoemde informatie in de mailtekst. Geef ook duidelijk aan hoeveel m2 je hebt geadopteerd,  wanneer je het bedrag hebt overgemaakt en onder welke naam. Let op: Het kan 10 werkdagen duren voordat je het certificaat in huis hebt!

Bestel formulier geven voor Gruttoland
Nodig je vrienden uit om ook een stuk weidegrond te adopteren!

Vind je 10 m2 te veel om als cadeau weg te geven? Dan kun je terecht in de reguliere bestelmodule. Je ontvangt dan niet een papieren versie van het certificaat op naam van de ontvanger. Wel krijgt je na de bestelling een bevestiging in de mail met een downloadknop, waarmee je een digitaal certificaat kunt binnenhalen. Dit is een neutraal certificaat waarin geen naam van de gever en de ontvanger is opgenomen. Klik hier op naar de algemene bestelmodule te gaan. >>>

Wij steunen Gruttoland ook

Image
Henk de Jong - trainer sc Cambuur
Image

Henk Angenent - winnaar elfstedentocht

Image

Simone Scheffer - Omrop Fryslân 

Image

Piter Wilkens - zanger

Image

Tialda Hoogeveen - schrijfster

Image

Syb van der Ploeg - zanger

Image

Lutz Jacobi - directeur Waddenvereniging

Image
Theunis Piersma- professor RUG

Erkend goed doel

Image

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Circa 80 procent van het particuliere geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Meer informatie?

Bel ons of mail naar info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl

Contact met stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân

Wilt u meer weten over de projecten van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân? Of wilt u zich door ons laten informeren over de mogelijkheden om de doelen van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân te ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het onderstaand formulier invullen. U kunt dan binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Of wilt u telefonisch contact met de mensen van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân? Bel dan met ons algemene nummer 058-2504388 of met mobiel nummer 0651172174. We kunnen altijd een afspraak inplannen om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te verkennen hoe we elkaar verder kunnen helpen.

  Agrarisch Natuurfonds Fryslân - (statutair Stichting Agrarische Natuurfondsen Fryslan)

  Telefoonnummer: 058-2504388/0651172174

  Adres kantoor: Labadistendyk 2, 8637 VJ Wiuwert

  KvK-nummer 70408319, RSIN - 858309063

  Bankrekening nummer: NL72 RABO 0330 3130 53