Wild Art Diner 8-10-22

Dineren en veilen voor ANF

Galerie Autrevue organiseert op 8 oktober a.s. een Wild Art diner. In Tjaarda in Oranjewoud krijgen mensen een bijzonder 5-gangen menu voor geschoteld en wordt er een kunstveiling gehouden. Onze stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF) is deze avond gekozen als goed doel. Dus een deel van inkomsten van het diner en de veiling is voor ANF. Een jaar geleden stond deze avond ook al geprogrammeerd, maar gooide de corona pandemie roet in het eten. Wat kunt u deze avond allemaal verwachten?

Ontvangst in stijl
U wordt om 18.00 uur in stijl ontvangen met de klanken van jachthoorns, met amuses en bubbels in de Oranjetuin van Parkhotel Tjaarda Oranjewoud, Kon. Julianalaan 98, Oranjewoud.


Topdiner
U geniet aansluitend van een exquise 5-gangen wild menu incl. wijn- en waterarrangement. Gastheer Thom van der Heide zorgt ervoor, dat het u culinair aan niets ontbreekt.


Verhalen, Muziek & Kunst
Tijdens dit diner krijgt u ook verhalen voorgeschoteld over bijzondere attributen, over jagers en prooien in de natuur. Ook de jachthoorns laten meer van zich horen. Kunstenaars Randolph Algera en Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van natuurtaferelen. Ze vertellen met passie over het ontstaan van de speciaal voor dit Wild Art Diner gemaakte kunstwerken.


Veiling & Afterparty
Er zijn veel interessante kavels met kunst en attributen, die een relatie hebben met wild en de natuur. Een veilingmeester zorgt voor de juiste ambiance. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: een Friese weidevogelparel van het ANF, het Agrarisch Natuurfonds Friesland. Na het diner zorgt een DJ voor de afterparty tot 0.00 uur.

olieverfschilderijen van Randolph Algera en Gabriëlle Westra

Prijs
Voor 175 € p.p. heeft u een compleet verzorgde avond, die u niet wilt missen. Geniet samen met familie en vrienden.

Boeken

Reserveren kan door overmaken van 175 € p.p. via onze webshop link. Klik hier >>>