Wild Art Diner

Dineren en veilen voor het goede doel

Wild Art Diner 19 november 18.00 uur in Tjaarda – Oranjewoud

Galerie Autrevue organiseert 19 november 18.00 uur in samenwerking met Restaurant ‘de Oranjetuin’ van Hotel Tjaarda Oranjewoud het Wild Art Diner. Een volledig verzorgde avond vol kunst, cultuur, muziek, verhalen, een veiling en een top diner. U komt tot rust in deze jachtige wereld. U wordt in stijl ontvangen met uitnodigende klanken van een jagerskoor, met amuses en bubbels, in een natuurlijk groene omgeving. U waant zich even in de wereld van de traditionele jacht, die niet zonder de liefde voor de natuur kan.

Thom van der Heide en Joram van der Staaij, resp. gastheer en chef-kok bij Restaurant ‘De Oranjetuin’ Tjaarda Oranjewoud, zorgen ervoor, dat het u culinair aan niets zal ontbreken. Tjitte de Wolff, directeur van Tjaarda Oranjewoud, staat garant voor een genoeglijke avond.

4-Gangen Wild menu
U geniet aansluitend van een exquise 4-gangen wildmenu incl. wijn- en waterarrangement. Het restaurant is voor deze gelegenheid omgetoverd in de sfeer van een bos.

Verhalen & muziek
Tijdens het diner worden er ook verhalen voorgeschoteld over de jacht en over jagers en prooien in het dierenrijk. U hoort verhalen over bijzondere jachtvoorwerpen uit Noorwegen en Groenland die ook geveild worden. Natuurlijk is er passende muzikale omlijsting. Na afloop is er een afterparty.

Veiling
Kunstenaars Randolph Algera & Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van jachttaferelen. Om te ervaren wat de jacht zoal inhoudt, zijn ze een keer mee geweest. Ze vertellen over het ontstaan van het kunstwerk. De objecten worden speciaal voor dit event geveild door een veilingmeester.

Opbrengst
Een deel van de opbrengst gaat naar het Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF), dat zich onder voorzitterschap van Rendert Algra inzet voor het behoud van de Friese natuur en tradities.

Afterparty met dj
Om het event te completeren is er na afloop is er een afterparty met een dj.

Boek nu uw tafel
Voor 175 € p.p. all-in heeft u een compleet verzorgde avond van 18-24 uur. Voor supporters van Agrarisch Natuurfonds Fryslân/Gruttoland geldt een korting van € 25,00. Opgave tot en met dinsdag 16 november via info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl.