Ook Mei mooglik makker worden?


Een Mei mooglik makker steunt het werk van stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân (ANF). Met een geldelijke bijdrage steunt een bedrijf of organisatie als Mei mooglik makker niet alleen de doelen van ANF, maar ook de bedreigde weidevogels in Fryslân. Volgens velen zijn weidevogels een duidelijke indicator van de staat van ons landschap en daarmee van de Friese identiteit. ANF is zeker niet tegen vooruitgang. Maar niet iedere vooruitgang is een verbetering. In onze mooie agrarische provincie is naar de mening van ANF voldoende ruimte voor een rendabel boerenbedrijf in combinatie met een gezonde weidevogelstand. Het is vaak een kwestie van gezond boerenverstand met oog voor de agrarische natuur in combinatie met duurzaam agrarisch ondernemerschap.

Bedrijven en organisaties die Mei mooglik makker willen worden, nodigen wij uit contact met ANF op te nemen. Steun geven kan natuurlijk in vele vormen en omvang. Maatwerk is ook altijd mogelijk. Voor meer informatie bel met 058-2504388 of E-mail naar info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl .

Deel dit met je vrienden

Mei Mooglik Makker

Wie zijn mei mooglik makker?

Fairfield Chemical Carriers

Fairfield Chemical Carriers - Mei Mooglik Makker
logo fairfield
Fairfield Chemical Carriers is de nummer 5 op de wereldmarkt van roestvrij stalen tankers die allerlei soorten vloeibare lading vervoeren. Het bedrijf heeft vestigingen in Rotterdam, USA, Durban, Singapore en Tokyo en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Zo steunt zij o.a. lokale maatschappelijke doelen in Amerika, Singapore en Zuid Afrika. En nu dus ook in Fryslân.

Wilheminakade 149B, 29e verdieping, 3072 AP Rotterdam 

Meer informatie over Fairfield >>>

Deel dit met je vrienden

Image
Kapenga Wonen is al meer dan 80 jaar specialist op het gebied van wonen en biedt in Buitenpost en Leeuwarden een breed assortiment aan meubelen en accessoires voor iedere woonstijl en ieder budget.

Balthasar Bekkerwei 1, 8914 BB Leeuwarden


Meer informatie over Kapenga Wonen >>>

Deel dit met je vrienden

Image

Al sinds het jaar 1803 bedient Lankhorst Engineered Products vanuit Sneek industriële klanten met kwaliteitsproducten. Binnen de kunststofdivisie produceert Lankhorst op basis van gerecyclede kunststoffen een breed scala aan producten. Voor wat betreft de Grond-, Weg- en Waterbouw zijn dit o.a. walbeschoeiingssystemen, aanlegsteigers, bruggen, gordingen, straatmeubilair, hekwerken, vlonders, funderingsbalken en een groot aanbod aan universeel toepasbare palen, planken en staalversterkte liggers.


Prinsengracht 2,  8607 AD Sneek


Meer informatie over Lankhorst Sneek >>>

Deel dit met je vrienden
Image

Trading in Trust

The import and export of goods involves many operational and commercial risks. CWM will guide your business across borders, keeping your global trade in motion. In that you can trust.

Princenhagenlaan 7B, 4813DA Breda


Meer informatie over CWM >>>

Deel dit met je vrienden

Image
Home Center is de grootste meubelboulevard van Nederland met meer dan 200 woonmerken allemaal onder 1 dak, verdeeld over diverse afdelingen.

Frisaxstraat 12, 8471 ZW Wolvega


Meer informatie over Home Center >>>

Deel dit met je vrienden


Image

Mannen van Staal Knap staaltje bending & construction

Metaal zit in hun bloed. Ze buigen, draaien, frezen en lassen. Maken kunstwerken, bruggen, trappen en wat al niet meer. Geen uitdaging gaan ze uit de weg.

Zij zijn de Mannen van Staal. Art, Bending, Construction en Design. Ze denken in staal. In de oplossing van problemen.


Morseweg 19, 8912 BG Leeuwarden

Meer informatie over Mannen van Staal >>>

Deel dit met je vrienden

Image

Suerte Academy

Suerte Academy biedt een uitgebreid portfolio aan opleidingen in het open rooster en (maatwerk) in-company programma’s.


Boerderij ‘De Blankenhoeve’, Vennemeer 41a, 

2374 AV Oud Ade


Meer informatie over Suerte Academy >>>

Deel dit met je vrienden

Image

JONGENS VAN DE JONG

Van strategie en marketing tot online en offline vormgeving, copywriting, film en fotografie en dtp-opmaak. Wij zijn trots op onze bijdrage in de ontwikkeling van de communicatiemiddelen voor Agrarisch Natuurfonds Fryslân en Gruttoland.


Westersingel 4, 8913 CK Leeuwarden

Meer informatie over Jongens van De Jong >>>

Deel dit met je vrienden

Image

GRAFISCHE GROEP VAN DER EEMS

Grafische Groep Van der Eems, opgericht in 1906 in Easterein, is een familiebedrijf in hart en nieren. Klein begonnen, maar uitgegroeid tot een bedrijf met twee vestigingen en zestig medewerkers.

Grafische Groep Van der Eems levert topkwaliteit drukwerk. Of het nu gaat om offset of digitaal drukken, dtp, afwerking, warehousing of web2print.


Sibadawei 20, 8734 HE Easterein

Meer informatie over Grafische Groep Van der Eems

Deel dit met je vrienden

Image

GEBR. SIKMA B.V.

Gebr. Sikma is een totaalinstallatiebedrijf. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1920 en specialiseert zich in installatietechniek, elektrotechniek, koeltechniek en daktechniek. In ons bedrijf werken 15 vakkundige en gediplomeerde medewerkers.’


Roodhemsterweg 20, 8651 CV IJlst

·


Meer informatie over Gebr. Sikma B.V.

Deel dit met je vrienden

Image

Rentex B.V.

Rentex in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. We zijn trots op ons 450 mensen tellende familiebedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Samen werken om het slimmer, sneller en beter te doen, daar draait het om bij Rentex.


Koopman Heeresweg 2, 8701 PR Bolsward

·


Meer informatie over Rentex B.V.

Deel dit met je vrienden

Image

Haan Reclamewerk

Haan Reclamewerk uit Stiens is een allround signmaker uit Friesland en werkt voor zakelijke klanten in heel Nederland (en soms daarbuiten). De opdrachtgevers variëren van overheidsinstellingen, zakelijke dienstverleners tot horecabedrijven, winkels en winkelketens. Klanten waarderen de slagkracht. Als één van de grotere signmakers in Nederland doet Haan Reclamewerk we namelijk alles in eigen huis.


Truerderdyk 4B, 9051 JC Stiens

Meer informatie over Haan Reclamewerk

Deel dit met je vrienden

Image

CineMakkers

CineMakkers is een prijswinnend videoproductiebedrijf. En is gespecialiseerd in het maken van prachtige video’s die het publiek boeien en jouw verhaal vertellen.


Meester P.J. Troelstraweg 149, 8919 AA Leeuwarden


Meer informatie over CineMakkers

Deel dit met je vrienden

Image

Melkweg Fritom

Melkweg|Fritom is dé logistieke dienstverlener in vloeibare producten. Met een vloot van ruim 550 tankcontainers vervoert zij vloeibare producten voor de food, feed en technische industrie. Daarmee is Melkweg|Fritom dé partner voor rijdende melkontvangst, intermodaal tanktransport, opslag en watertoevoermanagement. Melkweg|Fritom maakt hierbij gebruik van slimme IT-oplossingen, heeft ruim een halve eeuw ervaring en een groot netwerk in Europa.


De Marne 128, 8701 MC Bolsward


Meer informatie over Melkweg Fritom

Deel dit met je vrienden

Wilt u ook Mei Mooglik Makker worden?

Neem dan contact op met stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân via het telefoonnummer of via het e-mailadres info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl.