Een Freon fan it Fryske Fjild krijgt waar voor zijn geld


Misschien heeft u wel eens gehoord van crowdfunding. Door u zich als Freon fan it Fryske Fjild aan te melden, doet u aan crowdfunding. U steunt het Agrarisch Natuurfonds Fryslân met een bedrag. In ruil hiervoor krijgt u een unieke ervaring terug. Agrarisch Natuurfonds Fryslân laat u ervaren waar het voor staat. Dat zijn namelijk de geuren, kleuren en geluiden van de het Fryske landschap. Bijvoorbeeld bij het project "Murk Nijdam". Dé skriezeboer van Fryslân ontvangt u als Freon fan it Frysk Fjild op zijn unieke boerderij vlakbij Wommels. Op zijn prachtige boerenland in de greidhoeke heeft hij 2 unieke plasdrassen aangelegd. Deels onder de grond verstopt kunt in sfeervolle vogelkijkhutten kijken naar meer dan 80 verschillende vogelsoorten.

In 2019 zal de Agrarisch Natuurfonds Fryslân samen met boer Murk de 2 verschillende plasdrassen op 1 plek samenbrengen. Dit om bezoekers een nog mooiere ervaring te bieden, maar vooral om grutto's op zijn land nog meer rust te gunnen. Door Freon fan it Fryske Fjild te worden helpt u dit mogelijk te maken. 

U kunt zich eenmalig aanmelden als Freon fan it Fryske Fjild, maar dit ook op jaarlijkse basis doen. U krijgt dan jaarlijks een unieke ervaring aangeboden die in verhouding staat tot uw bijdrage.

Voor ieder wat wils als Freon fan it Fryske Fjild


Agrarisch Natuurfonds Fryslân heeft verschillende pakketten ontwikkelen voor een Freon van it Fryske Fjild. We hebben 3 standaardpakketten die passen bij uw budget. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor andere wensen ten aanzien van pakket en/of bedrag. 

Pakket tjirk (tureluur) - € 100,=

Image

U wordt uitgenodigd bij de officiële opening van de nieuwe plasdras van Murk Nijdam. De verwachting is dat in het voorjaar van 2020 gaat gebeuren. Meld u snel aan als Freon fan it Fryske Fjild. U weet dan zeker dat u erbij bent.

Aanmelden!

Bel ons of mail naar info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl

Vertel het aan je vrienden en deel!

reuzeskries Murk Nijdam
electrisch varen naar de kijhut van Murk Nijdam
op weg naar de kijkhut
bezoekers in de kijkhut van Murk Nijdam

Pakket ljip (kievit) - € 250,=

Image

U beleeft met 6 familieleden, (vogel)vrienden, bekenden of zakenrelaties een eenmalige excursie bij skriezenboer Murk in de nieuwe plasdras (voorjaar 2020).

Aanmelden!

Bel ons of mail naar info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl

Vertel het aan je vrienden en deel!

reuzeskries Murk Nijdam
electrisch varen naar de kijhut van Murk Nijdam
op weg naar de kijkhut
bezoekers in de kijkhut van Murk Nijdam

Pakket skries - (grutto) - € 500,=

Image

U kunt met 15 familieleden, (vogel)vrienden, bekenden of zakenrelaties een eenmalige excursie ervaren bij skriezenboer Murk in de nieuwe plasdras (voorjaar 2020). En uw (bedrijfs)naam wordt zichtbaar in een van de vogelkijkhutten bij Murk Nijdam en op de website van Agrarisch Natuurfonds (project Murk Nijdam).

Aanmelden!

Bel ons of mail naar info@agrarischnatuurfondsfryslan.nl

Vertel het aan je vrienden en deel!

Andere manieren om Agrarisch Natuurfonds te steunen.


Wilt u (nog) meer doen om de doelen van Agrarisch Natuurfonds Fryslân te steunen? U kunt ook een schenken of legateren aan het Agrarisch Natuurfonds Fryslân. Of wilt u ons steunen met een investering met een maatschappelijk rendement? Koop dan een of meerdere certificaten.

ANBI-status

Het Agrarisch Natuurfonds Fryslân is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Met deze status kunt u Agrarisch Natuurfonds Fryslân steunen op fiscale gunstige voorwaarden.


Contact?

Neem gerust contact met het Agrarisch Natuurfonds Fryslân op voor een nadere kennismaking.