sponsorloop De Opslach

sponsorloop Wommels succes

Gistermiddag was het zover. Onder warme omstandigheden werd de sponsorloop van OBS de Opslach afgewerkt. Leerlingen en ouders werkten zich flink in het zweet voor Agrarisch Natuurfonds Fryslân en dan met name voor Murk Nijdam. Kinderen had van te voren in hun eigen kring sponsors gevonden die hun inspanning beloonden. Aan het einde werd op opbrengst van de sponsorloop door wethouder Maarten Offinga van de gemeente Súdwest Fryslân bekend gemaakt.

Toen de envelop met daarop de opbrengst van de sponsorloop werd geopend, was iedereen aangenaam verrast. De kinderen en hun ouders liepen maar liefst € 3.423,40 bij elkaar. Voor een inspanning op zo’n warme junidag is de opbrengst van deze sponsorloop een mooie beloning voor iedereen. Vogelwacht Wommels deed later ook nog een duit in het zakje. Deze vogelwacht doneert maar liefst € 500,= voor het project Murk Nijdam. Natuurlijk ook een prachtig gebaar van deze vogelwacht die nauw betrokken is bij het project Murk Nijdam. Allemaal bedoeld om het project bij Murk Nijdam mogelijk te maken.

Proficiat aan iedereen die heeft meegedaan! Misschien is Murk Nijdam ook voor andere scholen of instellingen een prachtig doel om zich voor in te zetten ? . Wilt u meer foto’s over de sponsorloop van OBS de Opslach uit Wommels kan dan hier. >>>